Blog

Jak zamówić tort w Chantilly

By Chantilly 6 lutego 2017

W odpowiedzi na liczne zapytania, podpowiadamy JAK, KIEDY i GDZIE ZAMAWIAĆ artystyczne torty Chantilly:
1. Wycenę i przyjmowanie zamówień realizujemy pod numerem 662 061 802 (Pracownia tortów) albo w Cafeterii – Bochnia, ul.Regis 7a (tel. 728 839 297). Można także zamawiać torty poprze email i osobiście.
UWAGA! 
PRZEZ SMS I FACEBOOK ZAMÓWIEŃ NIE PRZYJMUJEMY I WYCEN NIE ROBIMY!!!
2. Wycenę i przyjmowanie tylko zamówień weselnych realizujemy pod numerem 666 120 758.
3. Na przygotowanie artystycznego tortu potrzebujemy kilka dni – jeśli chcecie tort na SOBOTĘ, należy zamówienie złożyć NAJPÓŹNIEJ WE PONIEDZIAŁEK
4. Klasyczne torty można zamówić nawet w środę lub czwartek na SOBOTĘ
5. Jeżeli w tygodniu wypadają dni świąteczne lub wolne od pracy tort należy zamówić wcześniej. Nie obowiązuje system zamówień jak w każdym tygodniu.
6. Przy przyjmowaniu zamówienia albo przy robieniu wyceny nasi pracownicy zapytają Was o:
– numer wzoru z naszego katalogu albo strony www albo o Wasz opis, wzory naszych tortów dostępne są tutaj – kliknij poniżej:

-ilość porcji – tort okrągły minimum 6 porcji, tort w kształcie (na przykład auto, pies, piłka itd) minimum 10 porcji
– smak
– wykończenia (napis, polewa itd)
– termin realizacji
– numer kontaktowy

7. Lista smaków tortów
Masa może być wykonana na śmietanie lub  kremie. W przypadku innej masy niż śmietana prosimy o zaznaczenie tej informacji podczas składania zamówienia. Nie wszystkie smaki można łączyć z kremem.

OWOCOWE  (2 warstwy śmietany w wybranych smakach):
– gruszka z czekoladą / wanilią lub sama
– malina z czekoladą / wanilią / śmietanką / jagodą lub sama
– truskawka z czekoladą / wanilią / śmietanką / maliną lub sama
– jagoda z czekoladą / wanilią / śmietanką / maliną lub sama
– brzoskwinia z czekoladą / śmietanką
– pomarańcza z czekoladą
– banan z czekoladą
– maracuja z mango

OWOCOWE Z DODATKAMI:
– czarny las (śmietanka z wiśnią i czekoladą)
– wiśnia ze śmietanką
– malina z musem malinowym i czekoladą / śmietanką / wanilią / jagodą
– jagoda z musem jagodowym i czekoladą / wanilią / śmietanką / jagodą lub sama
– pomarańcza z piernikiem (smak sezonowy dostępny tylko w okresie zimowym)
– maracuja z kawałkami brzoskwiń (delikatna śmietana maracujowa otacza kawałki brzoskwiń) (nie może być w formie tortu piętrowego)
– madagaskar (malina z musem malinowym oraz chrupkami czekoladowymi i czekoladą)
– Chantilly (gruszka z musem gruszkowym oraz chrupkami czekoladowymi i czekoladą)

ORZECHOWE
– kasztan z czekoladą / cappucino (nie może być na kremie)
– orzech z czekjoladą / migdałem / cappucino
– pistacja z czekoladą

INNE
– czekolada z wanilią / śmietanką lub sama
– advokat z czekoladą
– pralina (nadzienie szampańskie, advocat i chrupki)
– z oreo
– tiramisu
– kokosowy
– malaga

8. W niedzielę NIE PRZYJMUJEMY ZAMÓWIEŃ NA TORTY. Można je zamówić od poniedziałku do soboty. Na miejscu w kawiarni, cukierni lub telefonicznie.

9. Przesyłanie zdjęć mailowo. Zamówienie proszę przesłać na adres: chantilly.bochnia@gmail.com  w tytule prosimy o wpisanie nazwiska na które został zamówiony tort oraz datę odbioru. W przypadku nie przesłania zdjęć opłatka do 2 dni robocze przed odbiorem tortu i 3 dni robocze w przypadku tortu artystycznego nie gwarantujemy wykonania tortu zgodnie z zamówieniem.

Comments are currently closed.